Jump to content

Négy kihagyhatatlan férfi kiegészítő az őszi időszakra

2017. 09. 11. 08:00

Véget ért a nyár, újra beköszönt a hidegebb, esősebb idő, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit és az ősziesebb kiegészítőit. Azonban a divat minden évben változik és ezzel együtt a kiegészítők stílusa is, de vannak olyan kiegészítők, amik időtállóak, stílusosak és rengeteg alkalomkor fel lehet őket venni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit biztosan semelyik férfi nem fog megbánni, ha megvásárolja.

Karkötő

Manapság már nemcsak a nők körében lett újra népszerű a karkötők viselete, hiszen egyre több férfi is újból viseli ezt a kiegészítőt. Azon kívül, hogy divatos a karkötők viselete, vannak olyan darabok amiket számtalan hasznos tevékenységre is fel lehet használni egyszerűen. Manapság két ilyen darab vált népszerűvé szerte a világon ez pedig nem más mint a hajókötélből készített karkötő és a paracord anyagból fonott darab.

Egy érdekesség erről az anyagról, amit nagyon kevesen tudnak, hogy rengeteg országban a paracordot úgy emlegetik, mint a túléleshez szükséges anyag, hiszen nemcsak, hogy 250 kilógramm teherbírású, de kibontva akár három méter is lehet. A legtöbb karkötőnek igazi őszi színe van, hiszen a fekete darabtól kezdve a narancssárgán keresztül a khaki zöldig minden szín megtalálható az áruház kinálatában. A kirándulók által igen kedvelt paracord  kiegészítőt rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, óraszíjként, cipőfűzőként, de akár függőágyként is. Természetesen a két sportosabb darabon kívül, vannak elegánsabb karkötők is, amik bőrből vagy gyöngyből készülnek. Egy kifinomultabb darab remekül passzol akár egy hétköznapi őszi öltözethez is.

Sapka

A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább fontos sapkát hordani, főleg a rövidebb hajú férfiaknak vagy akik hajlamosak a náthára. Természetesen nem minden férfi kedveli a manapság újra divatba jött kalapokat, azonban a Trendhim nevezetű, dán webshopban számtalan különböző sapka megtalálható. Az egyszerűbb pamut sapkáktól kezdve egészen a különlegesebb kalapokon át az egyedi baseball sapkákig minden fajta megtalálható, hiszen egy stílusos sapka ugyaolyan fontos kiegészítő, mint egy szép pénztárca. Minden megrendelt termék raktárból érkezik és az esetleges méret hiány miatt sem kell aggódnunk, hiszen minden modelből több méretet tartanak készleten.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel öltönyt vagy olyan elegáns ruhát, amihez egy csokornyakkendő vagy egy nyakkendő tökéletes kiegészítő. Azonban egy csokornyakkendőt manapság már rengeteg különböző stílusú öltözethez fel lehet venni, legyen az egy fehér ing, egy szövet nadrág egy elegánsabb cipővel vagy esetleg egy sötét farmer egy fehér inggel mindegyik összeállításhoz remekül passzol a kiegészítő.

Egy érdekesség a kiegészítőről, amit sokan nem tudnak, hogy a csokornyakkendő alakja az 1870-es évek óta aligha változott valamit. A dán webshopban hatalmas a választék csokornyakkendők terén is, hiszen az alapszínű, egyszerűbb daraboktól kezdve a bohémabb, egyedibb darabokig minden fajta megtalálható. Egy igen fontos szabály, amit semelyik férfinak nem szabad elfelejtenie, hogy öltönyhöz kizárólag a hagyományos nyakkendőt illik felvenni, csokornyakkendőt nem.

Táska

Mindenki számára szükség van egy praktikusan pakolható táskára, ami teljes mértékben kényelmes viselet közben, hiszen ezzel megelőzzük az esetleges hát problémákat. A dán cég leginkább a bőr termékekre specializálódott, így minden táskát kizárólag prémium minőségű marhabőrből gyártanak. Mi sem bizonyítja jobban a táskák kiválló minőségét, minthogy minden termékre négy év garanciát biztosít a cég. A megrendelt termékeket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállítják és esetleges problémák esetén 365 napos pénzvisszatéritési garanciát is biztosít a cég.

(Forrás: Szerkesztőség)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign