Jump to content

Kék harisnya, igazgyöngy és strasszok – szupergiccses a szezon kiegészítődivatja

2017. 09. 24. 15:45

A téli komorság távolról sem jellemzi az idei trendeket, a kiegészítők terén biztosan. Strasszkövekkel borított lábbelik, szőrmés sapkák és színes harisnyák közül válogathatunk, ráadásul az ékszerek esetén is a hangsúlyos darabok szerepelnek a divattervezők ajánlásaiban.

Stílusos surranók

Jó öreg Martens bakancsunkat bátran előhúzhatjuk ismét, a magas szárú, fűzős bakancsok ugyanis ezen a télen is divatosak maradnak. Mi több, a klasszikus fekete mellett vagy helyett akár hófehéret is választhatunk (The Row), de gyönyörű bordó darabokat láthattunk például az Altuzarra kollekciójában.

Retró sapkák

A homlokunkra húzott betörősapkák helyett ideje elővennünk vagy beszereznünk egy-két csinos, nőies fejfedőt. A francia sikk barett sapka formájában érkezik, de nem maradnak el tőle látványban a karimás és simléderes kalapok sem. A (mű)szőrmés usankák mellett bőr- és irhakalapok is feltűntek a kifutókon, illetve lassan érkeznek a fast fashion boltokba is.

Óriás táskák

Végre visszatérhet a praktikum az életünkbe, a minitáskák mellett ugyanis újra felfutóban van a tote táskák trendje. A giganagy kiegészítőkből a lazább tote és shopper típusok (Balenciaga) mellett elegáns, de méretes kézitáska típusokat (Tod’s)  is találhatunk, amelyek egy csinos öltözéket sem csapnak agyon látványukkal.

Köves cipellők, csillogó csizmák

Strasszkőözön zúdult a kifutókra, a modellek lábai csak úgy csillogtak az ezernyi apró kővel kirakott szandálokban, félcipőkben és csizmákban. A Hamupipőke hangulatot csak fokozták a különleges formájú topánkák, amelyekre a Miu Miu és Mary Katrantzou is látványos csatokat tett.

Statement ékszerek

Míg a lábbelik esetén a csillogó részletek halmozása a cél, ékszerekből elég lesz egyetlen egyet felvennünk – de az legyen hatalmas. Mindegy, hogy fülbevaló, nyaklánc vagy nyakperec, a mennyiség helyett a különleges formára helyezzük a hangsúlyt. a szezon nagy visszatérője pedig nem más, mint a klasszikus (igaz)gyöngy.

(Forrás: nlcafe.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign