Jump to content

Megirigyelte a lány a modell reggeli szelfijét - Ilyen őszinte válaszra senki sem számított

2017. 09. 22. 16:01

Sokan irigykednek a látszólag tökéletes külsejű bloggerekre, hiszen mindig gyönyörű a sminkjük és a bőrük, legalábbis a fotók alapján. Egy fiatal lány hangot is adott az érzéseinek az egyik népszerű szépségblogger Instagramján.

 

A  Youtube-on is posztoló Gina Shkeda pedig olyan frappáns választ adott erre, amit senki sem várt. Elmondta ugyanis az igazságot az irreálisan gyönyörű természetes szelfikről, vagyis arról, ami valójában mögöttük van.

A több mint nyolcszázezer követővel rendelkező modell és sminkes posztolt az Instagramra egy reggeli, ágyban fekvős szelfit, ami első ránézésre természetesnek tűnt, és valóban nagyon szép volt. Ezután a hibátlannak látszó külső után sóvárogtak a követői, akik bókok ezreivel kommentálták a fotót. 

Paige Matthews, egy 19 éves rajongó Massachusettsből tweetelte a képet, és azt írta hozzá: "Ha ébredés után olyan gyönyörű lennék, mint Gina Shkeda, én lennék a legboldogabb lány a világon." A 21 éves Gina el is olvasta a hozzászólást, és roppant őszintén és váratlanul reagált rá.

A modell ugyanis leírta, hogy valójában nem a természetességnek vagy a hosszú alvásnak köszönheti a szépségét, hanem a kozmetikusoknak és a szépészeti beavatkozásoknak.

- A szemöldököm tetovált, műszempilláim vannak, és az ajkamat is feltöltettem. Ezek nélkül egyáltalán nem is így néznék ki. Te vagy gyönyörű! - válaszolt a blogger a kommentre, vallomásáért pedig odavoltak a netezők. Sokan példamutatónak titulálták a viselkedését, míg mások úgy gondolták, hogy még több ilyen őszintén nyilatkozó nőre lenne szükség a szépségiparban, mert bizony sokan nem mondják el az igazságot a smink nélkülinek tűnő, hibátlan képeikről, amiket feltesznek az Instagramra vagy a Facebookra. A legtöbb modell és blogger fotói ugyanis távol állnak a természetességtől, hiszen ritkán szerepelnek rajtuk legalább vastag alapozóréteg vagy szempillaspirál nélkül, de retusálással és különböző filterekkel is igyekeznek még tökéletesebbé tenni a külsejüket.

(Forrás: femina.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign