Jump to content

Extrém őszi szépségtrend bevállalósaknak

2017. 11. 11. 19:59

Szereted kiemelni a szádat? Idén ősszel ezzel is lehetsz trendi. Az öltözködésben sem kell visszafognod magad, hiszen a harsány színek teret kapnak a ruhákon is.

Ugyan sokan követik a divatot, de a legextrémebb vonal a legtöbbeknek tabu. Na nem azért, mert ennyire sznobok az emberek, hanem mert észszerű érveket alkalmazva nem akarnak hullámzó szemöldököt vagy az orrlyukak köré ragasztott műszempillákat. Azonban nem csak ilyen szélsőséges dolgok diktálják a trendet, hiszen számtalan, megszokottól eltérő olyan új elem is bekerül a repertoárba, amelyek ugyan valamiért kilógnak a sorból, mégis sokak számára vállalhatóak. Most olyan trendeket mutatunk, amelyek kicsit többet adnak az átlagosnál.

Az őszi divat minden évben a földszínek vonalától indul. A jó öreg barna például idén is megtartja előkelő helyét, de ha divatos szeretnél lenni, ne erőltesd a szürkét vagy a feketét. Sőt, ahogyan a körömlakkdivatban, úgy az öltözködésben is teret nyer az arany és az ezüst – például a lábbelik kapcsán. A visszafogott színek szerelmesei ezért is csalódottak lehetnek idén, na meg amiatt is fájhat a fejük, hogy a harsány, csillogó színek és a kövekkel kirakott részletek is teret kapnak. Akik viszont odavannak ezekért a nyalánkságokért, egészen biztosan jól érzik majd magukat az ilyen jellegű darabokban.

Nemcsak az öltözködésben, hanem a smink- és frizuratrendek esetében is visszaköszönnek az extrém divat jellegzetességei. Akik bevállalósabbak, most komfortosan érezhetik magukat, ugyanis az ősz elég vadságot tartogat számukra. A hosszú hajúak örök kedvence, a lófarok például megint hódít, most viszont egészen magasan, majdnem a fejtetőre kötve. Ez sokaknak jó hír, hiszen a jól elkészített copf nemcsak praktikus, hanem elegáns is. Az előre hosszabbodó frizurát már nem mindenki meri viselni, ám azok, akik szeretnének idén ősszel is divatosak lenni, ebben is gondolkodhatnak. Akik a színekkel játszanának, válasszanak olyan ombre festést, amelyiknél a hajtövek egészen sötétek, míg a hajtövek világosak.

A smink hiába extrém, a hullámos szemöldök és az orrlyukakhoz ragasztott szempilla, na meg a törzsi jellegre emlékeztető arcfestés ne legyen iránymutató. Ha mindenképpen szeretnél kilógni a sorból, de fontos a trend is, tetess fel extra hosszú szempillákat. A szádat fesd sötét tónusúra, úgy, hogy a kontúr is látványos legyen.

(Forrás: nlcafe.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign