Jump to content

Hogyan találd meg a tökéletes fehér farmert?

2015. 06. 23. 18:10

A fehér szín a 2015-ös nyár egyik trendszíne. Éppen ezért nem árt, ha hűvösebb napokra és esti bulikhoz beújítasz egy szexi fehér farmert! De hogyan válaszd ki a tökéletes darabot?

1. Keresd meg az alkatodnak megfelelőt: ha teltebb vagy, válassz nagyobb zsebekkel rendelkező modellt, mely egyensúlyozza sziluettet, és húzz hasznot újra divatossá váló trapéz szabásból.

2. Fontos, hogy tökéletesen álljon rajtad, és ne kelljen kompromisszumot hoznod a stílus vagy a komfortosság terén. Fontos, hogy amikor felpróbálod a farmert az üzletben, legyen szoros, de ne túl szoros. Ne válts eggyel nagyobb méretre, ha be tudod gombolni a nadrágot, mert a farmeranyag úgyis tágul. Válassz olyan fazont, ami a lehető legjobban áll rajtad: nem lapítja le a feneked, de nem is vastagítja a combodat, összességében pedig hosszabb torzó benyomását kelti optikailag.

3. A fehér farmernél fontos a farmeranyag minősége. Nehéz megmondani, melyik a tökéletes anyag, de a kicsit nehezebb farmer jobb választásnak bizonyulhat, hiszen jobban összetartja az alakodat és kevésbé valószínű, hogy átlátszik, ami a fehér szín esetében kényes kérdés.

4. A fehér farmer akkor marad tökéletes, ha tényleg fehér is marad. Kezeld gondosan, mosd fehér ruhákkal, fújd be ruhavédő spray-vel, vagy használj szódabikarbónát a fehérítésére. Egy fehér farmer akkor igazán figyelemfelkeltő, ha tényleg vakítóan fehér!

5. Ha a lehető legelőnyösebb fehér farmert keresed, mindig figyelj arra, hogy milyenek a hátsó zsebek. Fontos, hogy ne legyen túl kicsi a zseb, ne legyen túl magasan vagy éppen túl alacsonyan. Egy jól elhelyezett és jó méretű hátsó zseb sokat dobhat azon, hogyan áll fenekeden a farmer.

(Fotó: denimblog)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign